Στούντιο, ξενοδοχείο στον Αδάμαντα Μήλου

Το ξενοδοχείο «Ippocampos Studios» βρίσκεται στην αγκαλιά του Αδάμαντα, τουριστικό κέντρο και λιμάνι της Μήλου, ένα παραθαλάσσιο χωριό που συνδυάζει άψογα την ηρεμία και τη χαλάρωση με τη νυχτερινή διασκέδαση και το υπέροχο φαγητό!!

Το Ippocampos Studios βρίσκεται μόλις 1 km από το λιμάνι και 200 μετρα από την κοντινότερη παραλία. Ο επισκέπτης μπορεί περπατώντας να κάνει τη βόλτα του, να προμηθευτεί τα ψώνια του αλλά και να πάει για μπάνιο στην παραλία Παπικινού, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, μια υπέροχη αμμουδιά με καταγάλανα νερά και μεγάλα αρμυρίκια, που διαθέτει και οργανωμένα τμήματα με ξαπλώστρες, ομπρέλες, καφέ και φαγητό.

Συνδυάζοντας το ήσυχο, οικογενειακό περιβάλλον και την υπέροχη θέα στον κόλπο του Αδάμαντα, τα “Ippocampos studios” έχουν 4 κατηγορίες δωματίων το καθένα από αυτά με πλήρη κουζίνα και με τη δική του βεράντα που έχει θέα τον κόλπο του Αδάμαντα.

Παρέχουμε ασύρματο internet και χώρο στάθμευσης, καθώς επίσης και δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι.

Οι αποστάσεις στη Μήλο είναι πολύ μικρές, η μεγαλύτερη διαδρομή δεν ξεπερνάει τα σαράντα λεπτά και επιλέγοντας κάποιος τον Αδάμαντα για τη διαμονή του βρίσκεται στο κέντρο του νησιού με όλες παραλίες πολύ κοντά του.

Στόχος της οικογένειας Τούρλου είναι να αποκτήσει όχι μόνο πελάτες αλλά και φίλους που θα επιστρέψουν στο όμορφο νησί της Μήλου αλλα και στο Ippocampos Studios. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του επισκέπτη.