Δωμάτια και διαμερίσματα στη Μήλο πάνω στη θάλασσα

Κάντε την κράτησή σας για τη Μήλο στο “Γιούργας Δωμάτια και Διαμερίσματα

Τα δύο κτίρια του Γιούργας Δωμάτια και Διαμερίσματα βρίσκονται σε μια ήσυχη περιοχή, ακριβώς πάνω από την παραλία του Αγίου Σώστη, παρέχοντας αποκλειστική θέα στον κόλπο του Προβατά και το Αιγαίο Πέλαγος.

Τα μεγάλα στούντιο (7) και δίκλινα διαμερίσματα (4), το καθένα με πλήρη κουζίνα και με τη δική του βεράντα, έχουν θέα τις παραλίες του Προβατά και του Αγίου Σώστη, μόνο 50 μέτρα κάτω από τα δωμάτια, σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

Οι νότιες παραλίες, είναι προστατευμένες από τον ισχυρό άνεμο του καλοκαιριού το "Μελτέμι". Η βελούδινη άμμος και τα καταγάλανα νερά, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και μια αίσθηση ηρεμίας σε αυτό το μέρος του νησιού.

Κοντά στο Γιούργας Δωμάτια και Διαμερίσματα έχουμε:

  • 4 ταβέρνες σε απόσταση 500μ
  • ένα παραδοσιακό Καΐκι που πηγαίνει καθημερινά στο Κλέφτικο σταματώντας στο Γέροντα
  • το δρόμο που οδηγεί Δυτικά στην προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000.

Παρέχουμε δωρεάν Wi-Fi και χώρο στάθμευσης.

Ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος).

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.