Νοικιάστε δωμάτια στην Μήλο (Τριοβάσαλο) σε προσιτές τιμές

Η καρδιά της Μήλου είναι ο Τριοβάσαλος, το χωριό όπου μπορείτε να νιώσετε τον παλμό του νησιού.

Το Pepi Rooms βρίσκεται εδώ, σε ένα ήσυχο, καθαρό, μικρό δρόμο δίνοντας την αίσθηση της οικειότητας και της αυθεντικότητας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι περισσότερες από τις υπηρεσίες του νησιού, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, ταχυδρομείο, παραδοσιακά εστιατόρια και καφετέριες.

Το Pepi Rooms αποτελείται από πέντε δίκλινα δωμάτια, με δικό τους μπάνιο με ντους, A / C, TV, ψυγείο, δωρεάν Wi-Fi και βραστήρα.

Η Πέπη, φροντίζει για την παραμονή σας με γνήσια φιλοξενία και ευγένια.

Δείτε τις φωτογραφίες των πέντε δωματίων, που ονομάζονται Comfort (με κουζίνα), Honey Moon, Classic, Cozy και Twin.

Καθημερινή καθαριότητα και φιλικό για τα κατοικίδια ζώα.

Ο Τριοβάσαλος είναι ένα κεντρικό σημείο για όλες τις παραλίες καθώς και άλλα σημαντικά μέρη της Μήλου που πρέπει να επισκεφτεί κανείς όπως η Πλάκα, το Κλήμα, οι ρωμαϊκές Κατακόμβες και το αρχαίο θέατρο. Επίσης, στα 50 μέτρα υπάρχει στάση λεωφορείου.

Τα δωμάτια είναι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, καθώς η Πέπη επιθυμεί νεαρά ζευγάρια ώστε να δημιουργήσει μια οικογένεια από τουρίστες που να επιστρέφουν στο Pepi rooms κάθε καλοκαίρι.

Καλώς ήρθατε στη Μήλο, καλώς ήρθατε στο Pepi Rooms.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.