Ενοικιαζόμενα στούντιο και δωμάτια στα Πολλώνια, Μήλος

Το Πέργκολα Studios βρίσκεται σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 100 μ. από τον κόλπο των Πολλωνίων, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Μήλου με μεγάλη αμμώδη παραλία με δέντρα, όπου δένουν οι μικρές βάρκες, αλλα και παιδική χαρά στην δεξιά πλευρά του κόλπου. Είμαστε κοντά σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στη Μήλο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ και γραφεία ενοικίασης.

Το Πέργκολα Studios αλλά και το διπλανό κτίριο η "Κιβωτός των Γεύσεων" διευθύνονται από τον ίδιο ιδιοκτήτη, και τα δύο χτισμένα με μεράκι και κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το "Κιβωτός των Γεύσεων" είναι ένα εξειδικευμένο "delicatessen" κατάστημα, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα τοπικά προϊόντα για να κάνουν μαρμελάδες, γλυκά, μέλι, κ.α.. Εδώ μπορείτε να απολάυσετε το πρωινό σας σε ένα σκιερό όμορφο και ήσυχο κήπο.

Το Πέργκολα Studios διαθέτει 10 δωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τρία άτομα. Τα δύο δωμάτια/διαμερίσματα έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, διαθέτουν ψυγείο, τηλεόραση, Wi-Fi καθώς και μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μποϊλερ για να ετοιμάσετε το πρωινό σας.

Καθημερινή καθαριότητα και λογικές τιμές.

Καλώς ήρθατε στη Μήλο και στα δωμάτια Πέργκολα Studios.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.