Εστιατόριο στη Μήλο, Ζεφυρία

Το Πέτρινο, Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

Ο Μανώλης εγκαινίασε το νεόκτιστο εστιατόριο στη Μήλο τον Ιούνιο του 2013. Όλα είναι καινούργια, διατήρησε το προηγούμενο όνομα του εστιατορίου του, το Πέτρινο, τη θέση του στην Ζεφυρία , και πάνω απ' όλα την αυθεντική κουζίνα του και το στόχο του να ικανοποιήσει τους πελάτες του με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

To εστιατόριο Το Πέτρινο είναι πλέον ευρύχωρο , διαθέτει άνετο πάρκινγκ και ατμόσφαιρα που παντρεύει τον αέρα της Μήλου και την αρχαία πνοή της Ζεφυρίας. Οι πελάτες εδώ μπορούν να χαλαρώσουν ! Ακόμα και μεγάλες παρέες μπορούν να βρουν το δικό τους αποκλειστικό χώρο. Αρκετά συχνά ζωντανή ελληνική μουσική συνοδεύει ευχάριστα το βραδινό γεύμα.

Στο εστιατόριο Το Πέτρινο η κουζίνα είναι τυπική ελληνική και τοπική . Λαχανικά και άλλα προϊόντα προέρχονται από οικογενειακή παραγωγή ή γενικά από τη Μήλο. Το μενού του είναι πλούσιο ώστε να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία με ορεκτικά, σαλάτες, κρέας και θαλασσινά. Must είναι οι σπεσιαλιτέ του Πέτρινο, μαγειρεμένα από τη μαμά Σοφία : λαχανοντολμάδες, ίσως οι καλύτεροι στη Μήλο , και αρνάκι φούρνου.

Κατάλογοι με Ελληνικά κρασιά και μπύρες είναι διαθέσιμοι . Το χύμα κρασί που διαθέτει το Πέτρινο είναι ιδιαίτερα ισορροπημένο, φρουτώδες και φρέσκο.

Οι τιμές είναι λογικές και ο Μανώλης έχει πάντα ένα ποτό καλωσορίσματος ή μια ευχάριστη έκπληξη όταν τελειώσετε το γεύμα σας.