Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στη Μήλο

SIROCCO Εστιατόριο στη Μήλο.

Καθώς φτάνετε στην πιο όμορφη παραλία της Μήλου, το Παλιοχώρι, θα συναντήσετε το εστιατόριο Sirocco.

Ακριβώς πάνω στην παραλία, η οποία είναι εξοπλισμένη με καρέκλες, ομπρέλες καθώς και με υπηρεσία μπαρ, το Sirocco προσφέρει κάτι μοναδικό: τα «Ηφαιστειακά πιάτα" της Μήλου.

Το Εστιατόριο Sirocco μαγειρεύει πολλά πιάτα για ώρες, σε θερμοκρασία 102 °, σε φούρνο που τοποθετείται κάτω από την καυτή άμμο της παραλίας, ένα ιδανικό οικολογικό τρόπο μαγειρέματος. Πρόκειται για ένα "must" η δοκιμή αυτών των πιάτων!

Το εστιατόριο Sirocco λειτουργεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, όλη την ημέρα, από το πρωινό έως και το γεύμα σας. Δωρεάν Wi-Fi.

Εκτός από το όμορφο περιβάλλον, το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από σπιτικά πιάτα, από θαλασσινά, ψάρια και κρεατικά όλων των ειδών, λαχανικά, γλυκά, όλα άριστης ποιότητας, με πολλές τοπικές συνταγές και σε πολύ λογικές τιμές. Επιπλέον, το Sirocco διαθέτει μία πλούσια λίστα ποτών. Το μενού είναι διαθέσιμο στις κυριότερες ευρωπαϊκές γλώσσες.

Η Στέλλα και η έμπειρη ομάδα της σας περιμένουν στο Sirocco.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.