Στούντιο και δωμάτια στον Αδάμαντα Μήλου

Το Τηλέμαχος δωμάτια και στούντιο βρίσκεται στο κέντρο του Αδάμαντα, 250 μ. από τη θάλασσα, σε μια ήσυχη περιοχή. Περιβάλλεται από ενα καταπράσινο κήπο με μεγάλη αυλή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πρωινό σας.

Στο μέτρο του δυνατού κάναμε μεγάλα δωμάτια εξοπλισμένα με ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα. Τα studios και τα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν εως και 5 άτομα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Στο Τηλέμαχος δωμάτια και στούντιο ολα τα δωμάτια έχουν free WiFi, τηλεόραση LED 22'' με υποδοχή USB (ταινίες-μουσική), στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι πάνω από διάφορα μέρη του κήπου. Κρεβάτια για μωρά είναι διαθέσιμα. Στα 150 μέτρα υπάρχει self service πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Στην τελευταία ανακαίνιση το 2010 σεβόμενοι το περιβάλλον παράγουμε τη δική μας ηλεκτρική ενέργεια αποφεύγοντας την εκπομπή 11478 kg διοξειδίου του άνθρακα τον χρόνο.

Σας καλωσορίζουμε στο νησί μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με πληροφορίες, ενοικίαση αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, και με τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Αδάμαντα.

Απολαύστε την καθημερινή καθαριότητα των δωματίων.

Είμαστε πάντα χαρούμενοι και υπερήφανοι που βλέπουμε τους πελάτες μας να επιστρέφουν στο Τηλέμαχος δωμάτια και στούντιο.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.