Στούντιο και διαμερίσματα στον Κήπο της Μήλου

Βίγλα Studios, όπου ο ουρανός και η θάλασσα του Αιγαίου συναντιούνται.

Νότια της Μήλου, σε ένα όμορφο και ήσυχο λόφο, δημιουργήσαμε το Βίγλα Studios, ένα νέο συγκρότημα για εκείνους που πραγματικά ψάχνουν για κάτι διαφορετικό.

Το Βίγλα Studios κατασκευάστηκε το 2004 - είναι περίπου 10χλμ από το λιμάνι και 6χλμ από το αεροδρόμιο.

Όλα τα στούντιο, παραδοσιακά διακοσμημένα και επιπλωμένα, έχουν το δικό τους μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Είναι πλήρως εξοπλισμένα - με κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό και WiFi.

Διαθέσιμος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο - λιμάνι.

Το Βίγλα Studios είναι ανοικτό από το Μάϊο έως 10 Οκτωβρίου.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.