Ανεμόμυλος στο νησί της Μήλου - Windmill in Milos

Windmill Marketos, Μήλος

Στο χωριό της Τρυπητής, στην κορυφή του λόφου, σε μια έκταση 1000m2, βρίσκεται ο πρόσφατα ανακαινισμένος πέτρινος ανεμόμυλος και δύο σπιτάκια (White House και Stone House), με υπέροχη θέα στον κόλπο του νησιού. Η πιο μοναδική ευκαιρία για διαμονή στη Μήλο.

Στον Ανεμόμυλο του Μαρκέτου το ισόγειο χρησιμοποιείται ως καθιστικό και κουζίνα και οι δύο ανεξάρτητοι ορόφοι ως υπνοδωμάτια με δικά τους μπάνια.

Τα σπίτια και ο ανεμόμυλος είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, ράδιο-CD, WIFI, κουζίνα, ψυγείο και διαθέτουν χώρο στάθμευσης και ιδιωτική αυλή. Καθημερινή καθαριότητα. Οι εξωτερικές βεράντες προσφέρουν θέα στο ηλιοβασίλεμα και την είσοδο του κόλπου του Αδάμαντα.

Ο Ανεμόμυλος του Μαρκέτου είναι 5 λεπτά με τα πόδια από τα γύρω χωριά σε μια ήσυχη περιοχή όπου βασιλεύει η ηρεμία και νιώθει κανείς να τον πλημυρίζουν συναισθήματα καλοκαιρινά.

Ο Ανεμόμυλος του Μαρκέτου είναι κατάλληλος για μοναδικές και αξέχαστες διακοπές.

Ονειρευτείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε έναν ανεμόμυλο.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.

Τιμές 2021 σε Ευρώ

Ανεμόμυλος (4-5 ατ.)Από 160,00 Ευρώ τη βραδιά
Σπιτάκια (2 ατ.)Από 60,00 Ευρώ τη βραδιά

DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.