Στούντιο – δωμάτια στον Αδάμαντα Μήλου

ZAC MARIE 10 όμορφα και μεγάλα δωμάτια που ταξινομούνται ως πρώτης κατηγορίας και βρίσκονται σε ένα κτίριο με παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

To Zac Marie βρίσκεται στο Νεοχώρι Αδάμαντα, μια αξιοζήλευτη τοποθεσία, καθώς απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, και είναι, όχι μακριά από εστιατόρια, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, μεταφορικά μέσα, κλπ. Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε μια περιοχή με μηδενική κίνηση! Δεν υπάρχουν άλλα ξενοδοχεία κοντά και διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης και ησυχία!

Μπορείτε να πάρετε μια άμεση αίσθηση ότι οι διακοπές σας έχουν αρχίσει, μόλις αντικρύσετε τα μπλε παράθυρα και το λευκό κτίριο, στη μέση μιας περιοχής λουσμένης από ηλιοφάνεια.

Στο Zac Marie όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, ραδιόφωνο-CD player,μπάνιο με ντους καθώς και συσκευές για να φτιάξετε το δικό σας πρωινό. Το δικό του μπάνιο με ντους. Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά και σχολαστικά.

Εάν χρειαστεί, διαθέτουμε χρηματοκιβώτιο.

Για άνετες, ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές ελάτε να μας δείτε! Σας καλωσορίζουμε στη Μήλο.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.