Στούντιο και σουίτες στον Αδάμαντα Μήλου

Καλώς ήλθατε στο Αγέρι - Μήλος Deluxe Studios and Suites στην Μήλο: ένα ανακαινισμένο χώρο που περιβάλλεται από κήπο και λουλούδια, βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο του Αδάμαντα, μόλις 300 μέτρα από τη θάλασσα, με θέα τον κόλπο.

Το Αγέρι - Μήλος Deluxe Studios and Suites είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου, κάθε μέρα φροντίζουμε για την άψογη καθαριότητα κα την τέλεια συντήρηση του κτιρίου, με φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών. Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε αίτημα των φιλοξενούμενών μας μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτά είναι τα καταλύματα που προσφέρουμε:

Νέα πλήρως εξοπλισμένα studios ARTISTIC. Φωτογραφίες διαθέσιμες μόνο κατόπιν επικοινωνίας με e-mail, whatsapp +30 694 70 74 806 και messenger (Ageri-Milos).
Δίκλινα δωμάτια (18 - 25 τ.μ.) για δύο άτομα.
Τρίκλινα δωμάτιας ολόκληρο τρίκλινο ή δύο ξεχωριστοί χώροι (από 30 εως 35 τ.μ.) για 3 άτομα.
Τετράκλινα δωμάτια δύο χώροι (50 τ.μ.) για 4 άτομα
Apartments - Studios με 2 ή 3 ανεξάρτητα δωμάτια (πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα) μέχρι 6 άτομα (75 έως 110 τ.μ.), με πολύ μεγάλες βεράντες.

Ο κ. Γιάννης, η κα Θεοδώρα, η κα Μοσχούλα, ο Γιώργος και εγω, ο Νικόλας σας ευχόμαστε μια πολύ ευχάριστη και απολαυστική διαμονή στο Αγέρι, καθώς και στο πανέμορφο νησί της Μήλου.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.

Για τιμές επικοινωνήστε μαζί μας.

DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.