Συχνότητα πλοίων για Μήλο

Στην Μήλο φτάνουν πλοία καθημερινά από τον Πειραιά και τα νησιά των Κυκλάδων: Σίφνο, Φολέγανδρο, Σαντορίνη καθώς επίσης και ταχύπλοα επιβατικά ( 4 ώρες ταξίδι από τον Πειραιά). Πολύ συχνά πραγματοποιούνται αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια του έτους, παρακαλούμε αναζητήστε τα δρομολόγια και κάντε κράτηση on-line.

Κλείστε εισιτήρια για Μήλο online

Μπορείτε να κάνετε κράτηση του ακτοπλοϊκού σας εισητηρίου σε ιστοσελίδες όπως το Let’s Ferry, εάν δεν παρουσιάζονται δρομολόγια των πλοίων στην επιλεγμένη ημερομηνία, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν υπάρχουν: ισως να μην έχουν δημοσιευτεί ακόμα. Καλό θα είναι να δοκιμάσετε αργότερα!

Σημείωση: εξετάστε τη δυνατότητα να φτάσετε στην Μήλο με πτήσεις από την Ευρώπη μέσω Σαντορίνης ή Μυκόνου. Από Σαντορίνη και Μύκονο για Μήλο το καλοκαίρι υπάρχει το γρήγορο πλοίο «SUPER JET», με ημερήσια δρομολόγια , που είναι τα παρακάτω :
Σαντορίνη 17:00 - Φολέγανδρος 18:00 - Μήλος 19:00
Μήλος 09:55 - Φολέγανδρος 10:55 - Σαντορίνη 11:55

Δρομολόγια πλοίων για Μήλο και Κυκλάδες 2022

ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και ΣΚΑΦΟΥΣ

Ferry MILOS - KIMOLOS - SEE kimolos-island.com

Σημείωση Webmaster: Όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, δηλαδή κρατήσεις εισιτηρίων και τα δρομολόγια, τις τιμές και τον ανταγωνισμό, οργάνωση, κλπ. η κατάσταση των εσωτερικών δρομολογίων με πλοίο στην Ελλάδα κάνει την ζωή των τουριστών αρκετά δύσκολη. Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε γιατί δεν υπάρχει σταθερό και έγκαιρο χρονοδιάγραμμα σε μια χώρα όπου ο τουρισμός είναι ο πιο σημαντικός οικονομικός τομέας της.