Πού να μείνετε στη Μήλο

Το Ξενοδοχείο Ακροθαλασσιά στη Μήλο, είναι ένα συγκρότημα δύο κτιρίων που αντικρίζουν τον κόλπο του Αδάμαντα, περίπου 10 μέτρα από την θάλασσα. Η περιοχή ονομάζεται Βίγλες και βρίσκεται στη μέση του κόλπου - 4χλμ από το κέντρο του Αδάμαντα και το λιμάνι της Μήλου.

Στο Ξενοδοχείο Ακροθαλασσιά μπορείτε να απολάυσετε τη θέα στη θάλασσα από το δωμάτιό σας καθως επίσης και τα διάφορα χωριά, από τον Αδάμαντα προς την Πλάκα, μια ζωντανή καρτ-ποστάλ, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Από το μπαλκόνι σας μπορείτε να βυθιστείτε στα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα της Μήλου.

Το Ξενοδοχείο Ακροθαλασσιά βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε σχέση με όλες τις παραλίες, τα εστιατόρια και τις υπηρεσίες, απολαμβάνοντας την απόσταση από τα θορυβώδες χωριά.

Τα 8 δίκλινα δωμάτια μας είναι μεγάλα και άνετα και δύο από αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τρία άτομα. Όλα έχουν το δικό τους μπάνιο, A / C, TV, ψυγείο, δωρεάν Wi-Fi, καθώς και εξοπλισμένο μπαλκόνι.

Ιδιωτικό πάρκινγκ, ρεσεψιόν και καθημερινή καθαριότητα.

Παρακαλούμε ζητήστε μας πληροφορίες για το πρωινό.

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Ξενοδοχείο Ακροθαλασσιά!

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.