Ξενοδοχείο και δωμάτια στη Μήλο, περιοχή Πάχαινα

Το Ξενοδοχείο Αστραίος σας καλωσορίζει στο νησί της Μήλου και στο νεόκτιστο ξενοδοχείο του.

Ο Αστραίος ήταν πρόσωπο της μυθολογίας, γιος του Τιτάνα Κρίου και της Ευρύβιας. Νυμφεύθηκε τη Ηώ, από την οποία απέκτησε τους ανέμους Ζέφυρο, τον Βορέα, τον Νότο και τους αστέρες του ορατού νυχτερινού ουρανού.

To Ξενοδοχείο Αστραίος βρίσκεται στην Πάχαινα, κοντά σε εξαιρετικές τοποθεσίες της Μήλου όπως η αρχαία Φυλακωπή και ο Παπάφραγκας, με μοναδική θέα στα νησιά Γλαρονήσια και μόλις 150 μ. από την μικρή παραλία του Κάπρου. Ο μαγευτικός κόλπος των Πολλωνίων είναι κοντά (3χλμ) και καθημερινά περνάει λεωφορείο (γραμμή Αδάμας – Πάχαινα – Φυλακωπή – Πολλώνια).

Το Ξενοδοχείο Αστραίος έχει παραδοσιακά δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, με χειροποίητα έπιπλα σε κομψά γήινα χρώματα και πολυτελή μπάνια. Οι ιδιωτικές βεράντες και μπαλκόνια υπόσχονται άνεση, ησυχία και αξέχαστες διακοπές.

Τα δωμάτια μας, 5 δίκλινα και 4 με 3 κρεβάτια, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, A / C, TV, ψυγείο, Wi-Fi, χώρος στάθμευσης, για να απολαύσουν οι επισκέπτες μας την εξαιρετική ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Βυθιστείτε στο γαλάζιο του κυκλαδίτικου ονείρου, γευτείτε την ζεστή αίσθηση φιλοξενίας, την αγάπη και σεβασμό για τους επισκέπτες μας.

Καλώς ήρθατε στο Ξενοδοχείο Αστραίος.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.