Ξενοδοχείο στον Αδάμαντα Μήλου

Ξενοδοχείο Δελφίνι, άνεση και φιλικότητα!

Η άνεση και η φιλικότητα είναι αυτα που χαρακτηρίζουν το Ξενοδοχείο Δελφίνι. Το ξενοδοχείο διοικείται και διευθύνεται από την οικογένεια Μαθιουδάκη και έχει ανακαινιστεί πρόσφατα.

Το Ξενοδοχείο Δελφίνι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του Αδάμαντα, 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Λαγκάδας, 250 μέτρα από το λιμάνι και κοντά στο κέντρο του χωριού, εστιατόρια, καταστήματα, σταθμό λεωφορείων και ταξί.

Το Ξενοδοχείο Δελφίνι αποτελείται από 23 ευρύχωρα δωμάτια. Τα δωμάτια είναι άνετα και καθαρά. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δικό του μπάνιο, τηλεόραση, ψυγείο, air-condition και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, το βουνό, το χωριό ή τον κήπο. Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά.

Η βεράντα είναι ιδανική για να απολαύσετε το πρωινό σας ή απλά ένα ούζο.

Οι ιδιοκτήτες φροντίζουν για το ξενοδοχείο τους και προσπαθούν να κάνουν την διαμονή σας την ομορφότερη στη Μήλο.

Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.