Στούντιο και δωμάτια στα Πολλώνια, Μήλος

Κωσταντάκης Studios, μεταξύ των καλύτερων studios στην Μήλο!

Το Κωσταντάκης Studios συνίσταται για το ήσυχο περιβάλλον του, την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και τον τεράστιο κήπο με δέντρα, φοίνικες και ευωδιαστά λουλούδια.

Το συγκρότημα Kostantakis Studios βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από την αμμώδη παραλία Πολυχρόνης και 400μ από το κέντρο των Πολλωνίων.

Το Κωσταντάκης Studios αποτελείται από 7 Studios δυο εκ των οποίων Superior Studios , 1 Suite και 1 διαμέρισμα . Κάθε χώρος αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, τηλεόραση, A / C, απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, WiFi, μπάνιο και μια μεγάλη ιδιωτική βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το διαμέριμσα διαθέτει επίσης ραδιόφωνο / CD-player.

Τα Στούντιο Κωσταντάκης διαθέτουν επίσης ένα πολύ μεγάλο κήπο όμορφα διακοσμημένο με θέα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να περπατήσετε ή απλά να χαλαρώσετε.

Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Καθημερινή καθαριότητα.

Ανοιχτό όλο το χρόνο.

Ειδικές προσφορές τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.