Ενοικιάστε ένα διαμέρισμα στον Τριοβάσαλο Μήλου

Το Matilda Milos - Cycladic Living βρίσκεται στη Μήλο, στο γραφικό χωριό Τριοβάσαλος, όχι μακριά από την Πλάκα, το πιο χαρακτηριστικό και παραδοσιακό χωριό της Μήλου.

Από το Matilda Milos - Cycladic Living, μπορείτε να αισθανθείτε τον κτύπο της καρδιάς της Μήλου, το χωριό όπου οι περισσότεροι από τους νησιώτες διαμένουν, με καταστήματα, εστιατόρια, καφενεία και ουζερί, ταβερνάκια, σούπερ μάρκετ , καταστήματα φρούτων αλλα και μανάβηδες που πουλάνε τα ντόπια προιόντα τους στο δρόμο.

Ο Τριοβάσαλος είναι κοντά σε μερικά από τα κοσμήματα της Μήλου:την Πλάκα, την Τρυπητή, το Κλήμα, τις Κατακόμβες, το αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, επίσης είναι ένα κεντρικό σημείο για τις παραλίες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τα Matilda Milos - Cycladic Living είναι πέντε. Είναι όλα μεγάλα και άνετα, νεόκτιστα, πλήρως επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα και είναι κατάλληλα για δύο έως τέσσερα άτομα.

Παρέχουμε καθημερινή καθαριότητα, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση, κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Επιπλέον, βοηθάμε τους επισκέπτες μας με τα εισιτήριά τους, τα boarding pass και την εκτύπωσή τους, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων / μοτοσυκλετών, με υπηρεσία μεταφοράς (κατόπιν αιτήματος), και παρέχουμε ένα χώρο αποσκευών για την πρόωρη ή καθυστερημένη άφιξη / αναχωρήση.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.