Ενοικιάστε ένα διαμέρισμα στον Τριοβάσαλο Μήλου

Το Διαμερίσματα Ματίλντα βρίσκεται στη Μήλο, στο γραφικό χωριό Τριοβάσαλος, όχι μακριά από την Πλάκα, το πιο χαρακτηριστικό και παραδοσιακό χωριό της Μήλου.

Από το Διαμερίσματα Ματίλντα, μπορείτε να αισθανθείτε τον κτύπο της καρδιάς της Μήλου, το χωριό όπου οι περισσότεροι από τους νησιώτες διαμένουν, με καταστήματα, εστιατόρια, καφενεία και ουζερί, ταβερνάκια, σούπερ μάρκετ , καταστήματα φρούτων αλλα και μανάβηδες που πουλάνε τα ντόπια προιόντα τους στο δρόμο.

Ο Τριοβάσαλος είναι κοντά σε μερικά από τα κοσμήματα της Μήλου:την Πλάκα, την Τρυπητή, το Κλήμα, τις Κατακόμβες, το αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, επίσης είναι ένα κεντρικό σημείο για τις παραλίες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τα διαμερίσματα της Ματίλντα είναι τέσσερα. Είναι όλα μεγάλα και άνετα, νεόκτιστα, πλήρως επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα και είναι κατάλληλα για δύο έως τέσσερα άτομα.

Παρέχουμε καθημερινή καθαριότητα, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση, κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Επιπλέον, βοηθάμε τους επισκέπτες μας με τα εισιτήριά τους, τα boarding pass και την εκτύπωσή τους, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων / μοτοσυκλετών, με υπηρεσία μεταφοράς (κατόπιν αιτήματος), και παρέχουμε ένα χώρο αποσκευών για την πρόωρη ή καθυστερημένη άφιξη / αναχωρήση.