Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μήλο σε προσιτές τιμές

Το NIKO'S CARS - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Μήλο βρίσκεται στον Αδάμαντα, 100 μέτρα από το λιμάνι, ακριβώς μέσα στην καρδιά του χωριού. Το Nikos' Cars είναι μέσα στο ταξιδιωτικό γραφείο του "Riva Travel", οπου πωλούν αεροπορικά εισιτήρια καθώς και ακτοπλοϊκά.

To Nikos' Cars - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Μήλο διαθέτει ένα στόλο από ολοκαίνουρια ή καλοδιατηρημένα FIAT Panta 1200 cc., KIA Picanto 1000 cc. και HYUNDAI Atos 1000cc. όλα κλιματιζόμενα. Τα μικρά αυτοκίνητα είναι κατάλληλα για να περιηγηθείτε στο νησί.

Δεκτές Πιστωτικές κάρτες: AMEX, VISA και MASTER. Η παράδοση των αυτοκινήτων από και προς το λιμάνι / αεροδρόμιο είναι δωρεάν.

Στο Nikos Cars τα αυτοκίνητα ενοικιάζονται με πλήρη ασφάλεια ή ασφάλεια προς τρίτους. Ο επαγγελματισμός και η ευγένεια είναι κατι που θα διαπιστώσετε αμέσως στο Niko's cars και, φυσικά, οι ανταγωνιστικές τιμές.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ιδιοκτήτη: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.