Ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Πολλώνια Μήλου

Ostria Vento, δωμάτια στα Πολλώνια.

Τα δωμάτια Ostria Vento βρίσκονται στην Πελεκούδα, το Βόρειο τμήμα των Πολλωνίων. Το Ostria vento αποτελείται από 10 δωμάτια εκ των οποίων τρία για τρία άτομα. Τα δωμάτια είναι άνετα και ορισμένα βρίσκονται προς τη θάλασσα, με βεράντα, όπου μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Στο Ostria Vento κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπάνιο, A / C, τηλεόραση, ψυγείο και μια μικρή κουζίνα για τον καφέ ή το τσάι σας.

Είμαστε κοντά στο κέντρο των Πολλωνίων και στην ωραία αμμώδη παραλία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα και την στάση του λεωφορείου.

Καθημερινός καθαρισμός δωματίων.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.