Θαλάσσιες εκδρομές στην Μήλο

Μια ευκαιρία για αξέχαστες εκδρομές με σκάφος γύρω από το αρχιπέλαγος της Μήλου.

Ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές από τα ΠΟΛΛΩΝΙΑ με τον ΠΕΡΣΕΑ.

Το να φύγετε από την Μήλο χωρίς να έχετε δει τις ακτές της, τις παραλίες της, τα καθαρά νερά και τα κοντινά νησιά είναι μια χαμένη ευκαιρία.

Με το Περσέας Boat Trips θα περάσετε μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα με λίγα άτομα, απολαμβάνοντας το κολύμπι και κάνοντας πικνικ με φίλους. Είναι κάτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ελάτε μαζί μας στο παραδοσιακό μας καΐκι ΠΕΡΣΕΑΣ, στα νησιά της Πολυαίγου ή της Κιμώλου, μια ευκαιρία για αξέχαστη εκδρομή με βάρκα γύρω από το αρχιπέλαγος της Μήλου.

Απολαύστε τα κρυστάλλινα καθαρά νερά και ανακαλύψετε παραλίες που δεν μπορείτε να φτάσετε οδικώς.

Χαλαρώστε και απολάυστε πικνικ με καλή παρέα κάτω από τα αλμυρίκια σε μια μοναδική παραλία ή απολαύστε το ηλιοβασίλεμα στα Γλαρονήσια με ούζο και μεζέδες!

Μπορούμε επίσης να σας πάμε στο Κλέφτικο ή άλλους προορισμούς της επιλογής σας - απλά ρωτήστε τον Καπετάν Ανδρέα!

Τηλ. επικοινωνίας: +30 22870 41 262 or +30 6972 535958 ή
στείλτε μήνυμα απευθείας στον ιδιοκτήτη: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.

DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.