Διαμονή και δωμάτια στην Πελεκούδα, Πολλώνια

Στην περιοχή της Πελεκούδας, την βόρεια περιοχή των Πολλωνίων, μπορείτε να βρείτε το Ρέμβη Στουντιο και Δωμάτια.

Βρισκόμαστε 20 μέτρα από την θάλασσα, και όχι περισσότερο από 250 μέτρα από το κέντρο των Πολλωνίων, με την όμορφη παραλία με τα αλμυρίκια και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και καταστήματα στη Μήλο.

Στο Ρέμβη Στουντιο και Δωμάτια προσφέρουμε 4 μεγάλα δωμάτια και 2 διαμέρισμα για 4 έως 7 άτομα. Όλα είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, A / C, TV, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, δικό του μπάνιο, και kitchnette. Τα διαμερίσματά μας παρέχουν επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Καθημερινή καθαριότητα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άνεση, οικογενειακή ατμόσφαιρα και φιλοξενία. Το συγκρότημα διευθύνεται από την οικογένειά μας.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.