Διαμερίσματα στον Αδάμαντα Μήλου

Το Seagull Διαμερίσματα βρίσκεται στον Αδάμαντα, το κεντρικό χωριό της Μήλου, με το λιμάνι, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τη νυχτερινή ζωή και από όπου αναχωρούν τα καϊκια για να κάνουν τον γύρο του νησιού. Βρίσκεται ανηφορικά, 300 μέτρα με τα πόδια από το κέντρο, σε μια ήσυχη περιοχή με θέα το χωριό και τον ήσυχο κόλπο της Μήλου.

Το Seagull Διαμερίσματα είναι οικογενειακή επιχείρηση, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φιλοξενίας.

Διαθέτουμε στούντιο για δύο (2) και τρία (3) άτομα και δύο διαμερίσματα για τέσσερα (4) άτομα. Κάθε δωμάτιο / διαμέρισμα έχει δικό του μπάνιο και μερικά διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Καθημερινή καθαριότητα, αγγλική γλώσσα καθώς και δωρεάν μεταφορά από / προς το λιμάνι ή αεροδρόμιο. Άνεση, λογικές τιμές και βοήθεια για την ενοικίαση αυτοκινήτου συμπληρώνουν την προσφορά μας για μια ευχάριστη διαμονή στη Μήλο.

Στείλτε μήνυμα απευθείας στον ξενοδόχο: χωρίς μεσάζοντες, γρήγορες απαντήσεις, καλύτερες τιμές.


DISCLAIMER

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών σχετικά με τα καταλύματα που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.
Το Milostravel.com δεν είναι πρακτορείο τουρισμού. Σκοπός του ιστότοπου είναι η παροχή πληροφοριών, ιδίως για την διαμονή στη Μήλο.
Ο ξενοδόχος, με τις προτάσεις μας, έδωσε φωτογραφίες, κείμενα και οτιδήποτε άλλο περιέχεται σε αυτή τη σελίδα. Επεξεργαστήκαμε όλο το υλικό, γραφικά ή με διαφορετικό τρόπο, και όλες οι αλλαγές εγκρίθηκαν από τον ξενοδόχο.
Κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το περιεχόμενο, εκτός εάν εγκριθεί από την ιστοσελίδα του Milostravel.com.
Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εντύπων επικοινωνίας ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη σελίδα για τη μετάδοση ή τη διάδοση διαφημίσεων, διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο webmaster@milostravel.com.